Wie ben ik?

Collage FB met logo hartlopen

Mijn naam is Annie Fabriek (1982) en ik woon met Richard in het bosrijke gevangenisdorp Veenhuizen (Drenthe). Eens in de twee weken en de schoolvakanties dragen wij samen de zorg voor de twee kinderen van Richard. Momenteel werk ik als leerkracht op diverse basisscholen in Assen e.o.

Werkervaring
Sinds 2006 ben ik werkzaam in het basisonderwijs en heb ik verschillende functies bekleed, zoals leerkracht, adjunct directeur en intern begeleider. In de verschillende banen kreeg ik vooral energie van het aandacht schenken en coachen van het individu (zowel kind als volwassene op persoonlijk én professioneel vlak).  Iemand zien groeien tot ‘mens met lef’ die kijkt wat bij zijn of haar hart past in plaats van zijn of haar hart passend maakt aan de omgeving.

Om mijn hoofd leeg te maken, loop ik regelmatig een rondje hard. Het liefst door de natuur. Van huis uit zijn bewegen en de natuur belangrijk onderdelen van de opvoeding geweest. Daarnaast heb ik de laatste jaren kennis gemaakt met mindfulness. Binnen mijn  bedrijf Hart-Lopen.nl combineer ik mijn passies en mijn (werk- en levens-)ervaring en wil ik graag kleine en ‘grootse’ mensen begeleiden om een stap te durven zetten.

Ik kijk uit naar een avontuurlijke reis vol ontmoetingen met ‘bijzonder-gewone’ mensen.

Opleiding- en cursusoverzicht

Datum Naam Inhoud
2018 Trainer KidsRunning
Hardlooptrainers Nederland
Kinderen stimuleren tot een actieve leefstijl d.m.v. hardlopen op een speelse manier
2018 Trainerslicentie Basis Looptrainer 3
Atletiekunie
Het geven van looptraining aan (recreatieve) atleten
2017 Hardlooptrainer
Running Holland
Het geven van looptraining aan (recreatieve) atleten
2017 Runningtherapie
Simon van Woerkom & Bram Bakker
Het inzetten van hardlopen om de psychische/mentale conditie te verbeteren
2017 ‘Spelen in Stilte’
Speel je Wijs – Irma Smegen
Mindfulness in de klas
2017 Krachtstenenspel
De Krachtsteen – Saskia de Ruiter
Een krachtige spelwerkvorm voor kinderen en/of volwassenen
2016 Instructeur Mindful Run
Mindful Run Nederland – Martijn Mensink
Hardlopen/wandelen in combinatie met mindfulness en ademhalingstechnieken
2016 COACHEE
Tinto Coaching – Gerlinde Bijzitter
Een praktische en veelzijdige speelwerkvorm voor kinderen en/of volwassenen
2013 Kindercoach
Jip & Jan Academie – Helen Purperhart
Individueel kinderen en ouders begeleiden bij een bepaalde hulpvraag
2009 Master Onderwijskunde
Rijksuniversiteit Groningen
Afstudeerrichting: Management & Beleid
2006 Pabo (Leraar Basisonderwijs)
NHL Stenden Hogeschool – Assen
(voorheen: Hogeschool Drenthe)
Leerkracht basisonderwijs voor kinderen van 4-12 jaar