‘Hart-Lopen voor ouder & kind’


Hart-Lopen voor ouder & kind
Tijdens deze nieuwe training staat het samen met plezier bewegen en het verstevigen van de band tussen jou en jouw kind centraal. De training zal bestaan uit renspelen, yoga en mindfulness-oefeningen. Naast oefeningen met je kind zullen we ook oefeningen en spelletjes doen met de gehele groep. Hardlopen staat bij de actieve onderdelen centraal.

Belangrijke informatie
De training duurt ongeveer een uur.
De kosten bedragen 15 euro per paar (volwassene en kind).
De groepsgrootte zal maximaal rond de 8 kinderen en 8 volwassenen zijn.
Leeftijdsgroep: 5-11 jaar
Denk aan goede schoenen waarop zowel u als uw kind goed kunnen (hard)lopen. Wees niet bang voor vieze schoenen en/of vieze kleding.

Wilt u met uw kleinkind, neef/nicht, buurkind o.i.d. deelnemen? Dat is ook mogelijk. Een paar betreft één volwassene en één kind.

Aanmelden
Meld je aan via annie@hart-lopen.nl. Vermeld je naam, de naam van je kind(eren) en de leeftijd(en). Per mail is de aanmelding bevestigd.

Let op: deelname is op eigen risico en de volwassene draagt de verantwoordelijkheid over zijn of haar eigen kind.

Achtergrondinformatie
Kinderen zijn van nature het liefst de hele dag in beweging. Helaas is daar in deze maatschappij steeds minder tijd en ruimte voor. Niet alleen fysiek in onze omgeving, maar vooral in de agenda’s van ouder én kind. Aangezien ik pleit voor ontspannen kinderen zonder druk van overal naartoe moeten, houd ik de trainingen van ouder & kind dan ook zo vrijblijvend mogelijk. De trainingen die ik mogelijk in de toekomst organiseer, zullen op zichzelf staande trainingen zijn. Een cursus waarbij je met regelmaat terug moet komen, vind ik weer een ‘moeten’ en geeft druk. Daarnaast zit de agenda van jou als ouder vaak ook bomvol. Het liefst wil je meer met je kind ondernemen, maar ontbreekt het aan de tijd.

Kijk in de agenda voor geplande data in Haulerwijk