Hart-Lopen voor beginners – regulier

Ontdek op een laagdrempelige manier het plezier van hardlopen!!

In het voor- en najaar start een 10-weekse cursus voor de beginnende hardloper.
In 10 weken tijd wordt de basis van het hardlopen aangeleerd, werk je aan je hardloopconditie en word je stap voor stap sterker. Het uiteindelijke doel is 20 tot 30 minuten aaneengesloten ontspannen te kunnen hardlopen.

Tijdens de trainingen wordt ruimschoots aandacht besteed aan een goede warming-up, (blessurepreventieve) oefeningen, looptechniek, (interval)training om de conditie te verbeteren en een cooling-down. Uiteraard is er ook ruimte om loopgerelateerde onderwerpen te bespreken, zoals de juiste hardloopschoenen, geschikte hardloopkleding en voeding.

Op de eerste trainingsavond mag je vrijblijvend kennis komen maken om te kijken of de beginnerscursus wat voor je is. Het is fijn als je je aanmeldt, zodat ik ongeveer weet hoeveel animo er is.

De laatste training is een testloop om te kijken hoe ver je bent gekomen.

Waar: P-plaats gevangenismuseum Veenhuizen
Wanneer: 10 weken lang elke dinsdagavond
Tijdstip: nog nader te bepalen (in de avonduren)
Kosten: 75 euro (incl. BTW)
De cursus gaat door bij minimaal 8 deelnemers.

Geïnteresseerd? Onder de voorwaarden staat hoe je je kunt aanmelden.

Let op! Voorwaarden voor deelname!
Deelname aan de cursus van Hart-Lopen.nl geschiedt op eigen risico. De trainer Annie Fabriek of organisatie van Hart-Lopen.nl is niet aansprakelijk voor enige blessures of andere schade die de deelnemers mochten oplopen tijdens of ten gevolge van een training of wedstrijd. Hardloopadviezen zijn altijd vrijblijvend en worden voor eigen risico opgevolgd. Ook is de trainer en de organisatie van Hart-Lopen.nl niet aansprakelijk voor schade aan en/of vermissing van persoonlijke eigendommen door welke oorzaak ook, ontstaan tijdens of in verband met de door Hart-Lopen.nl georganiseerde activiteiten.

Hardlopen is intensief en blessuregevoelig. Deelnemers dienen zelf in te schatten of ze geschikt zijn voor deelname aan een cursus of trainingen. Indien u gezondheidsklachten heeft, of indien u andere reden heeft om te twijfelen aan uw geschiktheid voor hardlopen, raden wij u sterk aan om eerst advies in te winnen bij een (huis)arts. Ook wanneer u lange tijd niet aan sport heeft gedaan, raden wij u sterk aan eerst advies in te winnen voor u aan hardlopen begint. Hardlopen is niet de meest geschikte sport om mee te starten. Minder intensieve sporten als fietsen en wandelen zijn meer geschikt. Hart-Lopen.nl behoudt het recht voor om naar haar beoordeling ongeschikte deelnemers uit te sluiten van deelname aan de cursus.

Wanneer je je officieel aanmeldt na de 1e vrijblijvende training, ben je verplicht om de 75 euro te voldoen binnen twee weken na de startdatum van de cursus.

Check de agenda voor de eerstvolgende reguliere cursus ‘Hart-Lopen voor beginners’ en meld je aan door een mail te sturen naar annie@hart-lopen.nl