Gastenboek

Deel jouw ervaring met Hart-Lopen.nl

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 18.215.159.156 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
15 berichten.
Trienke Trienke uit Appelscha schreef op januari 5, 2019:
Ik was de winnaar van het krachtstenenspel op Facebook! Geen idee wat ik er van moest verwachten. Afspraak gemaakt en heen gegaan! Wat een ontzettend fijne ervaring. Annie was rustig en kan heel goed luisteren. Het spel was heel fijn, een heel eerlijk en open gesprek gehad. Bevestigd wat ik eigenlijk al wist. Ook is het een goede zelfreflectie. Echt een aanrader om dit bij Annie te doen!
Trienke Trienke uit Appelscha schreef op januari 5, 2019:
Ik heb mee getraind met Hart-lopen! Annie doet het super leuk, is enthousiast, en kijkt goed naar hoe je het doet! Als je wilt leren hard(t)lopen is zij echt de aangewezen persoon. Ze heeft groepen aangepast op niveau. Echt een aanrader!
Sander Sander uit Veenhuizen schreef op november 6, 2018:
Ik ben in september 2018 met de beginners cursus hardlopen gestart omdat het zelf opbouwen via een hardloop app niet lukte. Ik kreeg veel blessures. Tijdens de trainingen werden veel tips gegeven. Dit resulteerde erin dat ik na 9 weken al 25 minuten achter elkaar kon hardlopen. En blessure vrij. Deze cursus is voor beginnende hardlopers zeker aan te raden.
Gerard Gerard uit Roden schreef op oktober 9, 2018:
Mooie site Annie!
Sharon Sharon uit Almere schreef op mei 4, 2018:
Ik kwam Annie tegen op het moment dat ik zoekende was naar wat voor mij het beste hielp. Na een heftige periode van veel blessures en veel aan mijn hoofd, lukte het niet om het lopen op te pakken en al helemaal niet om er ontspanning in te ervaren. Annie is voor mij de ideale combi van aan hoofd, hart en sport werken tegelijkertijd. Ze gaf me feedback, hield een spiegel voor en zorgde dat ik niet over mijn grezen heen ging. Ik heb het "presteren" en het "moeten" los leren laten en gewoon genieten van het hier en nu. Dit heeft al zoveel stress in mijn lijf verminderd. Naast de loopscholing, mindfullness en ademhalingstrainingen ben ik ook erg blij met de Ouder & kind training. Het is zo heerlijk om met je kind(eren) te kunnen sporten en ze op te zien bloeien! Annie heeft ook zoveel geduld met kinderen met een rugzakje! Wij gaan altijd met heel veel plezier naar de Ouder & kind trainingen toe! Ik raad iedereen Annie aan, ze is een parel!
Vesna Vesna uit Almere schreef op maart 26, 2018:
Ik wist het meteen! Dit is iets bijzonders en dat was ook zo- goed bedacht en uitgevoerd programma voor ouder en kind. Lieve juf Annie zorgt ervoor dat iedereen zich veilig en fijn voelt. Leuke, actieverende spelletjes die voor samenwerking zorgen, veel gelach, een goede sfeer... al met al - fantastisch programma voor ouders en kinderen die van buitenspelletjes en sport houden. Annie, jouw programma is een meerwaarde aan huidige aanbod van ouder en kind activiteiten. Ga zo door met ❤️Lopen 🍀
Ramona en Marèn Ramona en Marèn uit Almere schreef op maart 19, 2018:
Marèn en Lana zitten bij elkaar in de klas en Gerda kwam ik op school en loopjes tegen. Zij was degene die me enthousiast maakte voor 'sporten met juf Annie'. Het is leerzaam om samen te werken, gericht opdrachten uit te voeren, jezelf uit te dagen, maar vooral plezier te hebben in bewegen. Nog leuker is het om dit samen te doen en het versterkt onze band nog meer. Wanneer we maar kunnen doen we mee! Mijn zoontje van 3 jaar kan niet wachten tot hij ook mee mag!
Evelyn Evelyn uit Veenhuizen schreef op maart 13, 2018:
Mijn jaar begon goed met de mededeling dat er een "hardloopgroepje" zou starten in Veenhuizen met een échte trainster! Mijn nieuwsgierigheid was gewekt (en blijkbaar bij meerdere inwoners, want het is best een grote variërende groep!) Zo ontstond Loopgroep Veenhuizen en ga ik nu met plezier elke donderdagavond naar "mijn" training o.l.v. Annie Fabriek! Het is voor mij de welbekende "stok achter de deur" om toch te gaan lopen. En ik vind het ook écht leuk en gezellig! De trainingen zijn erg afwisselend en nog belangrijker iedereen kan meedoen op eigen tempo!! Ik werd lid van de Facebook pagina van Hart-Lopen en daar werd ik gewaar van ouder & kind hart-lopen! Meteen ingeschreven voor de eerste keer en mijn zoontje van 9 vond het geweldig!! En ook ik genoot om samen met hem aan het sporten te zijn! Wij hopen nog heel wat uurtjes mee te kunnen doen, dus... Ga zo door juf Annie!! 😊👍🏼
Gerda Gerda uit Almere schreef op januari 3, 2018:
Ik heb samen met mijn kleindochter vele malen ouder kindlopen gedaan onder leiding van "juf Annie." Ik vind het belangrijk om samen in met je kind of kleinkind in beweging te komen. Letterlijk en figuurlijk, door samen te bewegen komen er verhalen los en verstevigd dit de band. Aan het eind van de eerste hardloop sessie met juf Annie zei mijn kleindochter "jammer dat het klaar is, had het nog uren kunnen doen!" De opbouw van les is volgens een bepaalde structuur, dat houvast geeft bij kinderen. Dankjewel Annie voor alle fijne uurtjes samen sporten met Lana. Ik hoop het nog lang te kunnen doen.
Maaike Maaike uit almere schreef op december 23, 2017:
In de afgelopen maanden veel verschillende trainingen met Annie mogen meemaken. Veel fijne handvaten om nog fijner harT te lopen. Met als favoriet de ouder en kinder trainingen met mijn zoon. Deze zou ik zo 2x per maand wel willen doen.
Janine Janine uit Almere schreef op oktober 5, 2017:
Hoi Annie, Afgelopen zondag, 1 oktober 2017, mijn 1e Halve Marathon gelopen in Breda. Mede door jouw adviezen en coaching, heb ik deze gelopen. De neusademhaling zorgde voor een fantastisch snel herstel. Bedankt! Zonder jou was dit nooit gelukt! Ik kan iedere loper de training van jou aanbevelen. Je bent een topper! Sportieve groet van Janine Vos
Miranda Miranda uit Almere schreef op augustus 29, 2017:
Annie is een hele kundige trainer/coach die op een prettige, duidelijke passievolle manier haar kennis overbrengt op anderen in een veilige omgeving. De Mindful run training met plezier gevolgd en gezien dat de training mensen echt "in beweging" brengt, letterlijk, figuurlijk en mentaal. Het krachtstenenspel ook gespeeld, wat mooie inzichten geeft. Kan Annie echt aanbevelen!
Janine Janine uit Almere schreef op augustus 28, 2017:
Graag wil ik een berichtje achterlaten in het gastenboek van Annie Fabriek. Vorig jaar voor het eerst kennis gemaakt met Annie en enthousiast geraakt door haar verhaal, zowel qua kennis, energie en haar heldere visie, besloot ik me op te geven voor haar Mindful-Run training. Wat een verademing! Echt een aanrader als je "vastloopt". Vooral de neusademhaling tijdens het rennen én het slapen met een pleister op mijn mond, werpt zijn vruchten af. Ik voel me beter, slaap beter en heb minder last van mijn astma. Ook een sessie met het "Krachtstenenspel" gehad bij Annie en dat zou ik een ieder aanraden. Kortom; bel Annie, maak een afspraak en je zult verrast zijn. Sportieve groet van Janine
Ron Schwab Ron Schwab uit Almere schreef op augustus 27, 2017:
Vorig jaar tijdens de triathlon flink misselijk geweest tijdens het hardlooponderdeel. Hoogst waarschijnlijk te maken met ademhaling volgens de sportarts. Via mijn coach kwam ik bij Annie terecht voor een training Mindful running waar ademhaling centraal staat. Tijdens deze training geleerd hoe je een juiste ademhalingstechniek kunt toepassen in de praktijk. Vervolgens zelf een juiste balans gezocht wat toe te passen voor mijn sport. Merkte direct verschil, rondom mijn borst is het veel rustiger en ontspannen tijdens het hardlopen. Bij Hart-lopen kon ik ook terecht voor een loopanalyse, erg interessant om eens kritisch te kijken hoe mijn looptechniek is en wat ik eventueel kan verbeteren. Vier beterpunten kwamen naar voren die we gelijk in een trainingssessie van een uur geprobeerd hebben. Geweldig om hiermee aan de slag te gaan en te leren hoe je zo efficient mogelijk kan hardlopen. Afgelopen zaterdag de triathlon in Veenendaal gedaan. De resultaten waren geweldig, zoefde gewoon over het loopparcours. Echt super blij met de goede ademhalings- en looptechniek. Over twee weken is het dan zover, de Long Distance Triathlon in Almere .
Jennifer Jennifer uit Almere schreef op juli 29, 2017:
Vanwege een gecompliceerde privé omstandigheden en een drukke baan ben ik in een depressie terecht gekomen. Ik loop regelmatig hard, maar vanwege de depressie was de ontspanning en het plezier daarin weg. Via een hardlooptrainer kwam ik terecht bij Mindful Run en zo bij Annie en Hart-Lopen. Na een prettig gesprek heb ik een individuele sessie gedaan. Dat beviel zo goed dat ik er graag verder mee wilde gaan en de volledige cursus heb gedaan. Via ademhalingsoefeningen, looptechnieken, yoga-oefeningen, fijne gesprekken of juist helemaal niets zeggen, is bij mij de ontspanning weer teruggekomen in het hardlopen. En daarmee uiteraard ook het plezier. Ik loop weer in het 'hier en nu' en de ademhalingsoefeningen zijn ook heel toepasbaar op het werk. Al met al een hele fijne ervaring en ik kan het iedereen in een zelfde positie aanraden.